FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

MICROFIBRĂ RECICLABILĂ ȘI CAUCIUC NATURAL

MATERIAL

Creată pentru a proteja atât mediul înconjurator, cât și calitatea practicii tale, salteaua Loop conține doar cauciuc natural 100% biodegradabil, nu conține PVC, silicon sau alte ingrediente toxice și nu are miros.

Suprafața de microfibră care acoperă cauciucul funcționează ca un material anti-derapant, mai ales în timpul sesiunilor energice de yoga. Astfel, cu cât transpiri mai mult, cu atât va fi mai bună aderența materialului. Iar dacă nu te-ai încălzit suficient, poți să umezești ușor salteaua cu puțină apă, pentru a avea stabilitate maximă în orice postură.

Stratul de cauciuc natural de 3,5 mm are o densitate optimă, astfel încât salteaua rămâne fixă pe orice fel de suprafață alegi să practici yoga.

INTRETINERE

După fiecare utilizare, salteaua din microfibră se poate curăța cu o soluție specială pentru saltele sau cu un prosop sau burete umed.

După mai multe utilizări, salteaua din microfibră se spală cu ușurință în mașina de spălat, la maxim 30 grade, într-un program scurt, fără uscare. Aceasta se poate spăla și manual, fără detergent.

Pentru o uscare corectă, recomandăm să întinzi salteaua pe o sfoară sau pe suportul de rufe.

Dacă ai întrebări sau nelămuriri referitoare la modul de curățare, nu ezita să ne contactezi, iar noi îți vom răspunde imediat.

100% cauciuc natural ecologic

Suprafata din microfibra premium

NU contine PVC, silicon sau alte ingrediente toxice

Salteaua se spala la MAXIM 30°

A NU se usca in masina de spalat.

Iti suntem alaturi la fiecare pas. Contacteaza-ne!

© Toate drepturile rezervate 2018. LoopYoga
0771.707.180 | comenzi@loopyoga.ro

Pagini: Termeni si conditii | ANPC | LIVRARE SI RETUR

WebDesign: AS Design

TOP