FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

PLUTĂ NATURALĂ ȘI CAUCIUC NATURAL

compozitie saltea yoga

MATERIAL

Pentru a crea combinația perfectă între aderență și confort, am combinat două materiale eficiente care provin din natură - pluta naturală și cauciucul natural. Rezultatul din această uniune este o saltea moale și plăcută la atingere, dar suficient de fermă pentru a-ți proteja încheieturile și pentru a-ți păstra echilibrul și concentrarea.

Suprafața superioară din plută îți oferă aderență maximă în orice moment al practicii tale și absoarbe eficient umezeala atunci când transpiri, oferindu-ți și mai multă stabilitate.

Proprietățile naturale anti-microbiene și anti-fungice ale plutei ajută la neutralizarea bacteriilor de pe saltea și a mirosului neplăcut. Datorită aderenței excelente, previne alunecările nedorite, astfel încât tu să îți păstrezi aliniamentul chiar și în cele mai dificile posturi.

INTRETINERE

Pluta este un material care provine din natură. Aceasta reprezintă o parte din scoarța stejarului de pluta, un arbore care se regenerează singur și care ne oferă un material 100% sustenabil și biodegradabil, cu proprietăți naturale anti-microbiene și anti-fungice.

Suprafața este netedă și foarte rezistentă, iar salteaua are o durată de viață foarte lungă, atunci când este utilizată în condiții normale și este întreținută corespunzător. După fiecare utilizare, rulați salteaua cu partea din plută în exterior. Încercați să nu îndoiți salteua și să o rulați abia după ce s-a uscat complet, în cazul în care a fost umedă.

Pentru curățare, recomandăm să folosiți doar o cârpă moale și apă. Proprietățile naturale de auto-curățare ale plutei înlătură mirosul neplăcut și bacteriile de pe saltea. 

Salteaua din plută naturală NU se spală la mașină!

100% plută naturală de stejar

100% cauciuc natural ecologic

NU contine PVC, silicon sau alte ingrediente toxice

A NU se spala la masina de spalat.

Iti suntem alaturi la fiecare pas. Contacteaza-ne!

© Toate drepturile rezervate 2018. LoopYoga
0771.707.180 | comenzi@loopyoga.ro

Pagini: Termeni si conditii | ANPC | LIVRARE SI RETUR

WebDesign: AS Design

TOP