Pornind in cautarea echilibrului

ADUCEM O NOUĂ DIMENISUNE
SESIUNILOR TALE DE YOGA

Pentru a te bucura pe deplin de practica ta yoga, ai nevoie de echipamentul potrivit. O saltea de yoga rezistentă, stabilă și confortabilă poate aduce o nouă dimensiune practicii tale și te ajută să progresezi cu încredere. Pe de altă parte, design-ul unic și culorile vibrante ale saltelei te inspiră și te încarcă cu energie pozitivă de fiecare dată când practici yoga.

Pornind în căutarea unui echilibru între toate aceste caracteristici importante, s-a născut Loop Yoga. Am creat o saltea premium, care îmbină perfect confortul și siguranța din timpul practicii cu un design plăcut, menit să te motiveaze și să te inspire mai mult cu fiecare postură. Pe lângă aspectul funcțional și design-ul unic pe care îl au, produsele pe care le realizăm sunt ecologice și corespund standardelor noastre personale de sustenabilitate.

Iubim natura și ne dorim să creștem nivelul de conștientizare al efectelor utilizării plasticului și PVC-ului în viața de zi cu zi. Putem reduce aceste efecte integrând în obiceiurile noastre zilnice mai multe alegeri sustenabile. Așadar, încercăm să protejăm mediul înconjurător folosind materiale eco-friendly pentru a crea saltelele și accesoriile Loop Yoga – plută naturală, cauciuc natural, microfibră reciclabilă – materiale naturale, prietenoase cu mediul înconjurător și cu corpul uman.

SALTELE YOGA EXTRA-ADERENTE (5)

SALTELE YOGA ALL-IN-ONE (3)

SALTELE YOGA TRAVEL (5)

PLUTA NATURALA (8)

ACCESORII YOGA (8)