FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

LIVRARE

Livrarea produselor noastre se face prin intermediul firmei de curierat rapid, Fan Courier, la adresa indicată în formularul de comandă. După plasarea comenzii, veți primi un e-mail referitor la livrarea produsului comandat, iar în scurt timp vă vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Plata produselor se efectuează prin ramburs la sosirea coletului.

Pentru mai multe informații referitoare la comenzi și livrare, nu ezitați să ne contactați printr-un e-mail la comenzi@loopyoga.ro sau telefonic la +40771707180.

COST TRANSPORT - 25,50 lei

Acest cost se adaugă la costul final al produselor comandate.

RETUR

În cazul în care nu sunteți mulțumiți de produsul comandat, acesta se poate returna în termen de 14 zile din momentul primirii coletului. Pentru returnarea unui produs, vă rugăm să ne solicitați prin e-mail formularul de retur. Plata contravalorii produselor se achită prin transfer bancar, în baza informațiilor completate și trimise prin formularul de retur.

Pentru a putea returna un produs, acesta NU trebuie să prezine niciun fel de deteriorare sau urmă de uzură, să fie în starea inițială și în ambalajul în care a fost primit.

Costurile de retur vor fi suportate de către client.

FORMULAR DE RETUR

© Toate drepturile rezervate 2018. LoopYoga
0771.707.180 | comenzi@loopyoga.ro

Pagini: Termeni si conditii | ANPC | LIVRARE SI RETUR

WebDesign: AS Design

TOP

Pagina noastra foloseste cookie-uri si colecteaza informatii personale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit/ă de aceasta.

Informatiile personale colectate de aceasta pagina prin formularul de comanda sau prin formularul de contact sunt folosite strict pentru a va raspunde intrebarilor sau pentru a factura, acestea din urma fiind informatii obligatorii pentru a putea achizitiona produsele noastre.

Prin completarea formularului/formularelor sunteti de acord cu prelucrarea datelor conform cu cele notate mai sus.

Va multumim!