De ce este important să ai propria saltea pentru yoga?

Salteaua pentru yoga este acel obiect personal care te conectează cu practica ta, indiferent unde te afli. Dacă ești începător în această practică, probabil consideri că este suficient să folosești o saltea obișnuită de la studioul de yoga pe care îl frecventezi, însă atunci când vei lua decizia să investești în propria ta saltea pentru yoga, vei observa schimbări majore în practica ta și în modul în care te raportezi la aceasta.

De ce este important să ai propria ta saltea pentru yoga?

Igiena personală
Motivele care țin de igienă sunt extrem de importante atunci când vine vorba despre salteaua personală pentru yoga. În timpul sesiunii de yoga, contactul corpului cu salteaua este foarte mare. Salteaua se atinge cu palmele, tălpile, fruntea și cu o mare parte a corpului. Unele posturi de yoga sunt intense, corpul transpiră, iar umezeala și bacteriile ajung cu ușurință pe saltea. Atunci când ai propria saltea pentru yoga, te asiguri că nu intri în contact cu bacteriile altor persoane și menții astfel o regulă esențială de igienă, mai ales în contextul actual al pandemiei de COVID-19.

Salteaua de yoga – Devine spațiul tău personal de relaxare
Conexiunea pe care o creezi cu salteaua ta de yoga și cu propria ta practică este una specială. De fiecare dată când pășești pe salteaua personală, știi că urmează să te bucuri de momentele tale de relaxare. Indiferent dacă practici yoga într-un studio, la tine acasă sau oriunde altundeva, atunci când folosești propria saltea te conectezi mult mai bine cu practica ta. Este important să ai acest spațiu delimitat fizic doar pentru tine și pentru ritualul tău de relaxare, un spațiu care să te motiveze să acorzi timp practicii tale yoga.

Poți să practici oricând și oriunde dorești
Dacă ai propria ta saltea, atunci poți practica yoga oriunde și oricând te vei simți inspirat/ă. Pe malul mării, în parc, la munte sau oriunde călătorești. Yoga este o practică personală care depășește granițele studioului de yoga pe care îl frecventezi, iar atunci când deții o saltea pentru yoga poți să rămâi conectată cu practica ta în fiecare zi, oriunde te afli.

Salteaua de yoga – Te ajută să progresezi și te inspiră
Atunci când investești în propria ta saltea pentru yoga, ar trebui să alegi un model care rezonează perfect cu practica ta și care te inspiră atunci când o privești. O saltea de yoga profesională te ajută să progresezi într-un mod confortabil și te motivează să rămâi consecvent/ă în practica ta. Este o investiție pe care o faci pe termen lung și reprezintă echipamentul esențial pentru a te bucura de practica ta și pentru a progresa cu încredere.

Alege una dintre saltelele profesionale Loop în funcție de tipul tău de practică și de personalitatea ta. Dacă ai întrebări, contactează-ne și te vom ajuta să alegi cea mai potrivită saltea pentru tine.

https://loopyoga.ro/magazin-online/

https://www.facebook.com/loopyogamat

Lasă un răspuns