O saltea de yoga eco-friendly Loop Yoga te poate ajuta să progresezi cu încredere și bucurie în fiecare zi în practica ta. Este o saltea de yoga creată doar din materiale sustenabile, rezistente în timp și sigure pentru a fi în armonie cu natura și cu corpul uman.

SIGURANȚĂ

Materialele naturale sunt sigure si prietenoase cu corpul uman. În timpul sesiunilor de yoga, suprafața de contact este mare și vei atinge salteaua cu palmele, tălpile, fruntea. Este igienic și sănător să ai propria saltea de yoga și aceasta să fie creată din materiale sigure. Saltelele ecologice Loop Yoga sunt create doar din materiale naturale, pentru a fi în armonie cu corpul tău.

FĂRĂ PVC/TPE

Saltelele de yoga eco-friendly Loop nu conțin PVC, TPE, silicon sau adezivi. Aceste substanțe toxice care se regăsesc în majoritatea saltelelor obișnuite din magazine sunt nocive atât pentru corpul uman, cât și pentru mediul înconjurător.

EARTH FRIENDLY

O saltea obișnuită din PVC (plastic) are nevoie de aproximativ 150-200 de ani pentru a se descompune atunci când este aruncată, iar în timpul degradării aceasta eliberează substanțe toxice pentru planetă. Saltelele Loop Yoga din cauciuc natural sunt biodegradabile, iar cele care conțin microfibră sunt 100% reciclabile.

SUSTENABIL

Cauciucul natural din care sunt concepute saltelele ecologice Loop provine din arborele de cauciuc si este o resursă 100% sustenabilă.

RECICLARE

Suprafața din microfibră premium a saltelelor eco-friendly Loop Yoga provine din sticle PET reciclate și este reciclabilă la rândul ei. Astfel, întregul concept de producție al saltelelor are la bază un proces sustenabil.

REGENERABIL

Pluta naturală este un material care provine din recoltarea scoarței stejarului de plută, o altă resursă naturală regenerabilă. Scoarța se recoltează o dată la maxim 9 ani, iar pe durata vieții sale, un stejar poate fi decojit de până la 20 de ori, făcând din materialul din plută o resursă sustenabilă. Astfel, atunci când alegi o saltea Loop Yoga din plută naturală, mediul înconjurător nu este afectat.

Lasă un răspuns