Adela Spulber

Ambasador Loop

Alexandra Lazarescu

Ambasador Loop

Alexandra Mandache

Ambasador Loop

Anca Iftime

Ambasador Loop

Andreea Cira

Ambasador Loop

Antonia Hruscovschi

Ambasador Loop

Alexandra Dobraniș

Ambasador Loop
Eu sunt Alexandra Dobraniș, terapeut Theta Healing, pasionată de yoga, mindfulness, dezvoltare personală și spirituală, wellness și wellbeing, acestea regăsindu-se în viața mea de zi cu zi. Am început serios această călătorie în ultimii doi ani, când am decis că merit tot ceea ce este mai bun și am întreprins toate acțiunile necesare pentru a-mi crea stilul de viață la care am visat dintotdeauna. Social media este ca o a doua casă pentru mine, unde îmi exprim creativitatea și ideile prin conținutul pe care îl postez și de asemenea prin activitatea mea aleg să cred că îi inspir și pe ceilalți să-și urmeze visurile și să ajungă acolo unde își doresc, pentru că absolut nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat. Sunt foarte entuziasmată că m-am alăturat programului de ambasadoriat Loop Yoga, care are ca scop promovarea unui stil de viață sustenabil și cât mai prietenos cu planeta noastră și mă bucur că împreună putem contribui  la o lume mai bună și mai sustenabilă.

Anca Elena Amariei

Ambasador Loop
Sunt terapeut prin yoga certificat de Asociația Internațională a Terapeuților prin Yoga din US, după o formare de 800 de ore la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam. Sunt, de asemenea, acreditată ca Breath Coach, Trauma-Sensitive Yoga Teacher, Mental Health First Aider și NeuroMindfulness Practitioner. Practic yoga din 2013 și facilitez online / offline clase de grup și private în București și peste hotare, ateliere pentru dezvoltare personală și corporate, retreat-uri de wellbeing. Susțin activități și programe de wellbeing și pentru sectorul non-profit, prin parteneriate cu ONG-uri precum Fundația Renașterea, Special Olympics, Asociația Zi de Bine, Special Olympics. Am și peste 13 ani de experiența în comunicarea de brand și corporate.

Claudia Demian

Ambasador Loop

Diana Zamfirescu

Ambasador Loop

Am inceput sa practic yoga acasa din dorinta de a incerca ceva nou si a face miscare. Mai apoi, am descoperit Hot Power Yoga si m-am indragostit. A urmat trainingul de yoga teacher si acum predau Journey into Power, un flow dinamic si activ menit sa lucreze atat corpul cat si mintea.
Pe saltea ma simt puternica, recunoscatoare si increzatoare. Acest lucru ma face sa imi doresc sa impartasesc practica mea cu ceilalti in speranta ca se vor simti cel putin la fel.

Dora Deac

Ambasador Loop

Ema Barba

Ambasador Loop
Ema își dedică viața spre a fi ambasador al mișcării și sănătății mintale. Ea a creat, până acum, experiențe de vindecare prin meditație pentru sute de oameni din întreaga lume, de toate vârstele și condițiile fizice. A studiat peste 500 de ore la Sattva Yoga Academy, în Rishikesh, India, școală acreditată de Yoga Alliance, și are șase certificări în terapie prin meditație, în România. Este fondator Bright Living, un business social care sprijină accesul gratuit la practici pentru sănătate fizică și mintală pentru oameni din medii vulnerabile. A facilitat contexte de grup în România și în străinătate pentru oameni de toate vârstele și toate condițiile fizice.

 

Evelin Papp

Ambasador Loop

Flavia Florean

Ambasador Loop
Sunt Flavia si de cele mai multe ori ma descriu ca fiind un introvert activ. Imi place sa fac sport si miscarea e parte din viata mea in diferite forme: fie alerg la vreo cursa, pedalez la cycling, ma antrenez acasa sau incerc yoga si pilates. Sunt un corporatist care incearca sa invete ce inseamna echilibrul in viata de zi cu zi, imbinand frumos culorile in farfurie si acceptand mereu o bucatica de ciocolata.

 

Flavia Turcu

Flavia Turcu, 35 de ani, din Brașov.  Iubesc oamenii, să-i văd inflorind și transformându-se. Iubesc tot ce unește, natura, yoga, arta, călătoriile, cântecul, vibrațiile înalte, blândețea, autenticitatea și manifestarea expresiei Sinelui, puritatea.  Yoga m-a găsit in urmă cu 8 ani și de atunci îmi este profesor în călătoria personală și profesională al evoluției vieții. Absolventă a cursului TTC Hatha Yoga, YTT200 cu Yoga Academy România și terapeut Access Bars. Susțin clase de yoga într-un Studio din centrul Brașovului și on-line, și organizez workshop uri și retreaturi Yoga, cu tematici de dezvoltare personală și spirituală.

Gabriela Chirila

Ambasador Loop

Instructor de yoga certificat Yoga Alliance (RYT 200 – Fred Busch Hot Power Vinyasa Yoga) și viitor terapeut yoga, Gabi Chirilă a descoperit yoga acum mai bine de șapte ani în Noua Zeelandă. Întoarsă în țară în 2020, Gabi a creat YOGAbi pentru a ajuta oamenii. De atunci, a ghidat sute de ore private, de grup, online și organizeaza lunar evenimente (yoga brunch, yoga retreats) care sustin sanatatea holistica și ne amintesc de necesitatea grijii de sine.

Zâmbetul larg și liniștea de pe chipul oamenilor după ora de yoga, este motivul pentru care mă trezesc dimineața. Aș vrea ca lumea să înțeleagă un lucru: yoga nu este doar o activitate fizică, asanele (posturile) reprezină chiar numai 12% din toată disciplina; yoga este o modalitate de a trăi; ne ajută  să conștientizăm propria noastră lume interioară, ca mai apoi, să o deslușim pe cea din exterior și, implicit, rolul nostru aici. 

Yoga ne acceptă așa cum suntem și ne readuce la adevărată noastră esență: conștiința pură. E singura unealtă în lumea nebună a secolului XXI, care are grijă, echilibrează și mângâie în același timp corpul, mintea și sufletul. E disciplină completă și e accesibilă tuturor, indiferent de vârstă, gen, starea fizică, orientarea spirituală sau culoarea pielii.

Astăzi nu e îndeajuns să fim doar apți fizic pentru a face față provocărilor vieții, ci e imperativ să fim stabili și din punct de vedere emoțional și mintal, să ne putem bucura de viață, nu doar să supraviețuim. Această disciplină menține bunăstarea celor trei elemente care ne formează, corp-minte-suflet, ea însăși fiind aerul care le unește.”

Gianina Avram

Ambasador Loop

Iamandi Loredana

Ambasador Loop
Numele meu este Loredana și sunt absolventă a Facultății de Medicina, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare, instructor yoga si pilates. Din 2015 sustin cursuri de pilates și cursuri de yoga din 2018 în cadrul studioului din Constanța, Studio Pilates On. Susțin atât femeile cât și bărbații în recuperarea fizica și relaxarea lor, cu blândete și iubire, în funcție de nevoile fiecăreia. Am creat canalul de youtube I AM Loredana pentru a servi ca inspirație în practica personală yoga. Pe lânga pasiunea mea – yoga,  îmi place să călatoresc, să fac drumeții montane, imi place fotografia, să descopăr noi rețete și să gătesc sănătos. Organizez retreaturi de yoga în Romania și creez programe online benefice pentru sănătatea fizică, psihica și emoțională.

Maria Iorga

Ambasador Loop
Bună, eu sunt Maria Iorga și practic yoga de 5 ani. La început, am ajuns pe saltea din pură curiozitate, în special pentru beneficiile fizice. Ulterior,  yoga mi-a devenit un stil de viață. Pentru mine, practica de pe saltea este o formă de terapie, o meditație prin mișcare, dar Yoga nu se rezumă la Asane. Meditația și Pranayama și-au câștiga ușor locul în practica zilnică. E fascinant că pe măsură ce înveți mai mult despre Yoga, se deschid nenumărate uși. De când am început pe drumul ăsta, știu că voi fi mereu elevul practicii.

Sunt onorată că am ocazia să răspândesc cadoul ăsta, să împărtășesc practica yoga și să fiu martoră la schimbările pe care le aduce în viața yoghinilor care aleg să practicăm împreună. Natura este Gurul meu și mă bucur că pot face alegeri sustenabile pentru practica mea, în armonie cu planeta.

 

Maria Irina Irimescu

Ambasador Loop
Maria Irimescu este profesor yoga 1000 hr RYT, nutritionist, astrolog Jyotish si fondator Divine Flow Yoga Center, Bucuresti. Pasiunea ei pentru yoga a început în anul 2016, când a descoperit yoga în căutarea unei metode de a ieși din depresie. De atunci, a studiat și practicat yoga în toate colțurile lumii alături de profesori recunoscuți la nivel internațional și cu mari maeștrii indieni. A obținut acreditări în Hatha, Ashtanga, Yin, Prenatal Yoga și altele, însă s-a specializat in Sattva Yoga – o metodă integrativă de trăire conștientă. Mergând pe acest drum, a început să studiez Jyotish – Astrologie Vedică și a descoperit astfel o nouă pasiune. Jyotish – Știința Luminii – aduce lumină asupra călătoriei sufletului – Atman – în aceasta lume. Dorinta ei este sa transmita mai departe toate aceste învățături transformatoare și să fie ghid pentru cei ce sunt pe drumul lor spre evolutie.

Miruna Stefan

Ambasador Loop
Miluna practica si preda „Chill Yoga”, o forma blânda de yoga, practicată pentru eliberarea fizică & emoțională, prin relaxarea profundă a corpului și respirație conștientă. O combinatie de Yin & Restorative Yoga, pe alocuri cu influențe Ashtanga, aceasta fiind ramura pe care Miluna a decoperit-o inițial în practica ei și pe care ulterior a și aprofundat-o. Chill Yoga se practică în mare parte în șezut, petrecând între 4 si 7 minute în fiecare asana.

 

Narcisa Viorel

Ambasador Loop
Sunt foarte bucuroasa sa fac parte din comunitatea Loop Yoga. V-am descoperit acum aprox 2 ani cand efectiv eram in cautarea unei saltele pentru yoga si mi-a atras atentia faptul ca sunteti un brand romanesc care oferiti produse atat de frumoase, sustenabile si de o calitate foarte buna. Eu sunt Narcisa sau awfullytasty cum poate o parte dintre voi ma stiti, locuiesc in Timisoara si sunt o persoana foarte activa. Practic yoga, alerg, imi place sa urc pe munti sau sa ma plimb cu bicicleta, am o mica afacere locala de care ma ocup si de vreo 2 ani an devenit vegana.

Nicoleta Luciana Andreiciuc

Ambasador Loop
Nicoleta Andreiciuc este instructor certifizat de yoga din 2013 si practicanta din 2011. Fondatoare a Dharma Yoga Center Timisoara si mama a doi copii. Focus primar: Ashtanga Vinyasa Yoga. Motto-ul ei: “Ai curajul sa iti traiesti maretia libertatii de a fi tu insuti in aceasta viata. Yoga este o cale. Poate este si calea ta :)”

Oana Macovei

Ambasador Loop