Roata pentru yoga – beneficii pentru practica ta. Yoga a devenit o practică în continuă evoluție și schimbare. Există numeroase tipuri de yoga, astfel încât fiecare practicant poate alege ce se potrivește mai bine stilului de viață și personalității sale. Accesoriile pentru yoga au fost create din nevoia practicanților de a adapta anumite posturi în funcție de nevoile fiecăruia.

Roata pentru yoga este unul dintre cele mai versatile accesorii pentru yoga, unul de care te vei îndrăgosti iremediabil după ce vei descoperi toate beneficiile pe care le are asupra mobilității, musculaturii și a condiției fizice în general.

Dacă vrei să introduci roata pentru yoga în practica ta, îți recomandăm să începi prin a descoperi numeroasele posturi în care o poți utiliza. Găsești mai jos două tutoriale foarte utile create de instructori de yoga români care folosesc Loop Yoga Wheel:

Am pregătit pentru tine și o listă cu principalele beneficii pe care ți le poate aduce roata pentru yoga:

Ameliorează durerile de spate

Durerile de spate sunt o problemă pentru mulți dintre noi. Roata pentru yoga este un ajutor de nădejde pentru ameliorarea acestor dureri. Te ajută să îți întinzi musculatura spatelui și să detensionezi blocajele apărute și îți oferă un masaj plăcut și benefic atunci când faci mișcări ușoare deasupra ei. Îți recomandăm să introduci roata în practica ta, cu atât mai mult, cu cât majoritatea timpului dintr-o zi îl petreci pe un scaun de birou, cel mai probabil într-o poziție incorectă.

Te ajută să menții posturile dificile

Poate ai început să practici yoga de puțin timp și consideri că anumite posturi sunt încă destul de provocatoare. Roata pentru yoga îți vine în ajutor atunci când ai nevoie să ajustezi posturile dificile și să le menții pentru mai mult timp într-un mod confortabil. Poate fi vorba despre posturi în care îți întinzi spatele, inversii și multe alte posturi dificile.

Te ajută să crești flexibilitatea și forța musculară

Roata pentru yoga te ajută să progresezi cu încredere și ușurință în practica ta. Iar dacă o utilizezi consecvent, vei dobândi mai multă flexibilitate, iar forța musculară va crește. De asemenea, poți folosi roata pentru yoga și în timpul antrenamentelor mai intense, aducând un plus de dificultate unor posturi simple.

Îmbunătățește echilibrul corpului

Atunci când exersezi anumite posturi, indiferent de nivelul de dificultate al acestora, există șansa să îți pierzi echilibrul. Mulți practicanți începători întâmpină probleme în menținerea echilibrului.  Roata pentru yoga îți poate veni în ajutor atunci când ai nevoie de mai mult sprijin. Roata preia o parte din greutatea corpului și te ajută să îți regăsești echilibrul.

Este perfectă pentru inversii

Roata pentru yoga îți oferă susținerea de care ai nevoie pentru a realiza inversiile cu încredere și în siguranță maximă. Dacă exersezi posturile inversate și ți-ar prinde bine puțin ajutor, atunci te poți baza pe roata pentru yoga. Aceasta preia o parte din greutatea corpului și te susține în echilibru asemenea unui perete.

Îți dezvoltă musculatura abdominală

Pentru a menține posturile de yoga timp îndelungat, ai nevoie de un abdomen puternic. De asemenea, musculatura abdominală este importantă pentru protejarea coloanei vertebrale și a părții dorsale a spatelui. Roata pentru yoga te poate ajuta să menții pentru mai mult timp posturile de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta mușchii abdominali.

Așadar, ai o mulțime de motive să adaugi acest accesoriu extrem de util și versatil în practica ta yoga. Comandă roata pentru yoga de pe site-ul nostru, integreaz-o cu încredere într-un mod creativ în practica ta și te vei putea bucura de toate beneficiile de mai sus: https://loopyoga.ro/produs/roata-yoga-loop-yoga-wheel/ Namaste!

Lasă un răspuns