Website-ul www.loopyoga.ro este deținut de SC VooDoo Events SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J32/2191/17.12.2019 și având Codul Unic de Înregistrare 42036468. Folosirea acestui site, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.loopyoga.ro sau Loop Yoga, cum va fi denumit în continuare, implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. SC VooDoo Events SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare.

Accesul la informațiile de pe site

Loop Yoga garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.loopyoga.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fără acordul prealabil scris al acesteia. Aveți un drept limitat, ne-exclusiv și revocabil de a crea o legatură web către pagina principală a site-ului www.loopyoga.ro, sau către orice altă pagină, atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Loop Yoga sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris a acordului nostru.

Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului www.loopyoga.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Loop Yoga și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al SC VooDoo Events SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Despre produse și servicii

Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în anumite moduri (culoare, aspect, etc.). Loop Yoga își rezervă dreptul să modifice descrierea produselor fără o notificare prealabilă. Produsele și serviciile sunt oferite în limita stocului disponibil. Din acest motiv, Loop Yoga își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă.

Despre livrare

Livrarea produselor se face oriunde în România prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier și DPD. Loop Yoga își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Costul transportului pentru livrare sau returnare va fi suportat de către cumpărător, daca nu este specificat altfel, iar acesta va fi adus la cunoștiința clientului în momentul confirmării comenzii. Termenul de livrare poate varia în funcție de activitatea firmelor de curierat și de perioada în care este plasată comanda. Costul transportului nu va fi restituit în cazul returnării produselor. Loop Yoga își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de Loop Yoga. Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună.

Despre plată

Plata produselor comandate conform acestor Termeni și Condiții se va efectua prin ramburs la livrarea produselor de către curier sau online prin card bancar.

Termeni de utilizare a newsletter-ului

Abonarea și dezabonarea de la newsletterul distribuit de către site-ul Summermag.ro este gratuită și voluntară, implicând acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea Confidențialitate de mai jos. Loop Yoga deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica Loop Yoga că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, prin returnarea în acest termen a produsului cumpărat în ambalajul original, cu toate accesoriile și fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură, clientul suportând cheltuielile de expediție conform legii române. Acest drept nu poate fi invocat în cazul produselor predate direct de personalul nostru către client. Cererile de returnare a produselor se vor face completând formularul de returnare a produselor.

Confidențialitate

Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clientilor și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor teți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinuțe prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicațiilor electronice Loop Yoga are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând, printr-un email.